Končno so stari učbeniki odšli na svoje mesto

Med selitvijo sem našla kar nekaj starih škatel, kjer so bili stari učbeniki in to še iz osnovne šole. Niti ne vem, zakaj se to ni že zdavnaj vrglo proč. Vsekakor nisem imela časa, da bi šla preverit, ali je karkoli še uporabno, ker zelo dvomim, da bi kakšni učbeniki bili še primerni za današnje učence. V tridesetih letih se je zagotovo vse spremenilo. 

Še dobro, da mi ni bilo treba tega seliti, saj je to pomenilo mnogo manj stvari za selitev. Niso bili le učbeniki, ki sem jih morala vreči proč, toliko nekih stvari se je našlo, da niti ne vem, kako sem lahko pozabila na vse to in kako nisem prej vrgla vse te stvari proč, saj smo, kar nekajkrat imeli kosovni odpad. Po svoje še dobro, da smo se selili, da sem vse to odkrila in vse stare energije končno vrgla proč. Moram reči, da sem se mnog lažje počutila, ko sem to naredila, saj se vedela, da sem se sedaj znebila vse preteklosti, ki mi prav nič več ne koristi v življenju. 

Ko je bilo vse pripravljeno za kosovni odpad, sem preštela koliko škatel so zasedali učbeniki, saj sem mislila, da bo tega precej manj. V resnici je bilo več kot pet škatel. Res sem si delala dodatno šaro, ki je zasedala prostor popolnoma po nepotrebnem. Sedaj imam pa končno le še dve škatli, ki jih moram pregledati, da vse razčistim. Ko bom to naredila, pa za vse vem, kje je in si lahko začnem graditi končno drugačno življenje. 

Ta selitev je bila zelo pozitivna na vseh področjih in mislim, da se mi šele čez čas končno pokazalo, kako. Občutek je vsekakor mnogo bolj lahkoten kakor prej. Vseeno pa ne vem, kakšni so bili učbeniki v teh škatlah, Niti ne vem koliki jih je zares bilo in ali so pravzaprav vsi bili le učbeniki in me še kaj drugega. 

Končno so stari učbeniki odšli na svoje mesto