Sedežne garniture so za izbiranje lahko zelo zabavne

Sedežne garniture so za izbiranje lahko zelo zabavne

Oče je pred kratkim se odločil da želi malo prenoviti dnevno sobo, jo malo obrniti in kupiti novo pohištvo. Ko sem to slišala sem bila zelo vesela, saj imam malo sprememb doma zelo rada. Najprej smo naredili majhen plan oziroma se malo pogovorili, kaj želimo narediti, kaj je potrebno kupiti in na splošno kaj je potrebno narediti.

Prišli smo do ugotovitve, da bomo prebarvali celotno sobo, kupili novi regal in novo sedežno garnituro. Mizica lahko ostane enaka ampak mora se vse lepo ujemati skupaj. Res smo se lotili pleskanja celotne sobe. Potem smo seveda morali počakati nekaj dni da se je vse res dobro posušilo, da smo lahko nadaljevali delo. Med tem, ko se je vse lepo sušilo, smo gledali razne reklame, kjer imajo sedežne garniture, regale in podobno. Sedežne garniture so bile najtežji del, saj jih je res veliko na razpolago ampak rabili smo takšno, ki bo res lepo zapolnila prostor, ki ga imamo zanjo. Regal so relativno hitro našli in se vsi lepo strinjali z njim. Odločili smo se da gremo v trgovino, izberemo regal in na podlagi tega se potem vrnemo na sedežne garniture in izberemo pravo. Res smo prišli v trgovino in smo v roku petih minut našli regal, ki ga želimo, potem pa smo prišli na tisto mesto v trgovini, kjer so sedežne garniture. Tam pa se je vse skupaj malo zavleklo, saj nekomu ni bila ena všeč drugemu pa druga.

Nekaj časa smo rabili, da smo potem končno prišli do sedežne garniture, s katero smo se vsi strinjali. Ko smo vse kupili, so nam vse dostavili na dom in začel se je tisti del, ko je potrebno vse sestaviti in postaviti na svoje mesto. To nam je vzelo dva dni in ko je vse lepo stalo na svojem mestu je prišla na vrsto naša mama. Lepo se je lotila pospravljanja in lepo je zapolnila celotni regal z raznimi kozarci, knjigami in slikami. Tako je dnevna soba postala naša nova dnevna soba.