Premišljen nakup balkonske ograje iz inoxa

Po dveh letih gradbenih del na naši novi hiši, so dela končno končana.

Hiška je pod streho, na vrhu slemena stoji pripeta smreka, znak, da je streha pokrita in v celoti končana. Zdaj pa na vrsto pridejo detajli. Okna in vrata so tudi že na svojih mestih. Ne vem zakaj, ampak naša nova hiša ima tri balkone. Sredi narave, z veliko trave okrog hiše ter veliko pokrito teraso pred hišo. Kdo bi razumel našega očeta. Zdaj pa si razbija glavo, kakšne balkonske ograje naj postavi. Pa se odloči, da balkonske ograje postavi na koncu, ko bo vse ostalo okrog hiše vse kot mora bit in na svojem mestu.

Mogoče pa se kasneje porodi kakšna ideja, kakšen tip balkonske ograje postaviti. Najprej uredi dovoz do garaže in poti okrog hiše. Vse v lično izbranih tlakovcih, ki res čudovito sovpadajo k hiši. Velika pokrita terasa pred hišo ima po tleh položene velike keramične ploščice. Tudi v predelu okrog kamina in roštilja. Na sredini terase pa velika lesena miza in pa dvoje lesenih klopi z naslonjali na vsaki strani. Trava pred teraso že lepo raste, samo še nekaj dežja in vse bo zeleno. Za v prihodnje načrtuje še postavitev bazena, seveda, ko bo hiška dokončno končana. Ob robovih travnate terase je posajenih nekaj skrbno izbranih grmovnic, v kotu pa še zunanji tuš, zgrajen iz starih rdečih opečnih zidakov stare hiše, malo nostalgično, malo za spomin. Zdaj pa v vsej tej zgodbi še nekaj manjka. Seveda, balkonske ograje. Da ne bodo balkoni samevali ali pa da kdo slučajno v temi ne zgrmi z njega.

Premišljen nakup balkonske ograje iz inoxa

Torej vsaka spalnica ima svoj balkon. Oče si je zamislil na vsak balkon postaviti še malo mizico in dva ležalnika. Ne vem zakaj, ampak tako je. Mogoče samo zaradi videza hiše, ker uporabna sigurno ne bosta.

Tako so postavljene balkonske ograje v stilu strehe nad teraso. Lesene, hrastove.