Notranja senčila so zelo dobro nadomestila rulete

Sedaj smo že kar nekaj časa delali na temu, da smo poskusili nekoliko modernizirati našo hišo. Tako pa smo tukaj poskrbeli tako za notranjost, kot tudi zunanjost, saj je bilo potrebno prav vse renovirati, da bi lahko dosegli modern izgled našega doma, ki smo ga želeli. Težava po vsej tej renovaciji, pa je bila ta, da smo na oknih imeli še vedno rulete, ki pa so imele še zelo staromoden izgled. Prav tako pa so te bile rulete zaradi svoje starosti že v zelo slabem stanju, ter so se nam začele redno kvariti, oziroma lomile, tako da jih je bilo potrebno že res zamenjati. 

No tako pa smo začeli razmišljati, kaj bi kupili za za zamenjavo naših rulet. Po nekaj razmisleka, pa so se nam zdela notranja senčila odlična opcija. Tako pa imajo notranja senčila kar nekaj zelo dobrih lastnosti, ki bi pripomogle k temu, kar smo želeli doseči.

Notranja senčila so zelo dobro nadomestila rulete

Sprva imajo notranja senčila veliko bolj modern izgled, kar pa je bilo še najbolj pomembno. Nato pa so ta prav tako čisto enako učinkovita, kot rulete, saj je z njimi še vedno mogoče v sobah ustvariti popolno temo, kar pa bi prišlo še kako prav, kadar bi želeli imeti kakšen popoldanski počitek. Nato pa so imela notranja senčila še to prednost, da smo lahko prilagajali kam bi se svetloba odbijala, kadar bi bilo zunaj zelo močno sonce. To pa zato, ker se jih da obračati, tako da bi lahko vso svetlobo preusmerili v strop, če bi bilo zunaj močno sonce, tako da bi še vedno imeli v prostorih svetlobo, vendar nas ta ne bi motila.

Tako pa smo notranja senčila tudi kupili, ter tega nakupa nismo niti malo obžalovali, saj so bila res odlična, ter smo z njimi tudi dosegli tisti želen modern izgled, katerega smo si zadali, da bi ga radi imeli.