Stanovanje na obali za preživljanje poletnih počitnic

Ker smo že od nekdaj vedno hodili dopustovat na slovensko obalo, smo se odločili, da bomo kupili stanovanje na Obali, ker se nam je to zdela idealna rešitev, da bomo uživali na Obali tudi preko leta. Vedeli smo, da je cena stanovanj na Obali visoka in da bomo morali kar počakati na dobro priložnost, da bi dobili dokaj ugodno stanovanje na Obali. Rekli smo si, da se ne mudi in da ne bomo kupovali na hitro, a smo imeli srečo, ker se je ravno prodajalo stanovanje na Obali, ki je bilo pisano za nas. Tako smo v enem mesecu, od kar smo se odločili kupili stanovanje. Še sam nisem mogel verjeti, da je šlo tako hitro. 

Stanovanje na obali za preživljanje poletnih počitnic

Prvo naše poletje na Obali, ko imamo svoje lastno stanovanje na Obali. Bili smo presrečni in lahko si predstalvjate koliko časa smo preživeli na Obali čez poletje. Lahko bi na prste ene roke preštel dneve, ko sem bil doma. Vse druge dni, smo bili večina časa na Obali. To stanovanje na Obali smo vzeli za naš drugi dom, če pa se malo pošalim, pa je čez poletje bilo naš prvi dom. 

Vsekakor nismo nikoli pomislili, da bi stanovanje na Obali oddajali, ker nam je bilo preveč lepo in prevečkrat smo prišli nepričakovano in bi nam bilo žal, da bi stanovanje bilo zasedeno. 

Včasih gostimo prijatelje in to je tudi vse. Raje imamo stanovanje na Obali zase in izkoristimo vsak prost dan, da se zapeljemo do obale. Ljudje bi morali bolj ceniti svoj prosti čas, mi smo ga začeli, ko smo kupili stanovanje na Obali, prej pa smo tudi mi vikende preležali in v ponedeljek nam je bilo žal, da smo se tako odločili. Sedaj vemo, da nas čaka stanovanje na Obali in tako se zapeljemo na obalo vedno ko imamo kakšen dan prosto in ni pomembno ali je zima ali poletje.