Ko je elektroerozija še vedno skoraj vsakdanja tema

Ko je elektroerozija še vedno skoraj vsakdanja tema

Mislila sem, da se bo vse, kar je elektroerozija počasi popolnoma odmaknilo iz mojega življenja, pa sem se zmotila. Sedaj, ko je sin končno opravil vse izpite in je konec s predmeti, kjer je bilo treba veliko znanja o tem kaj je elektroerozija osvojiti, sem res mislila, da bo s tem konec tega. Ampak sedaj, ko je dobil pozitivno potrditev o tem, da popolnoma razume vse to, se mu je odprla dodatna želja po tem, da se še malce globlje poglobi v to. 

Na srečo nisem jaz pravi naslov, da bi mu lahko pri tem pomagala ali odgovarjala na vprašanja, vseeno pa pri večerji poslušam moža in njega, ko se o tem pogovarjata. Iskreno nisem najbolj navdušena. Tako že nekaj dni med večerjo preko slušalk poslušam nutricioniste, da še kaj novega izvem o prehrani. To je vsekakor meni bolj priljubljena tema, kakor pa elektroerozija, o kateri imam vedno manj pojma kot prej. Upam, da bo še za kaj takega, kar je meni bolj domače našel tak interes, in se bom lahko tudi jaz malce bolje vklopila v pogovor. Do sedaj so bile vedno zanimive teme, ki so tudi mene zanimale ampak, zadnje čase je pa vedno več tem, ki meni niso zanimive. 

Upam, da bo našel vsak kakšno tehniko, kako se oblikuje plastiko. To bi me bolj zanimalo. Zlasti, ker me zelo zanima recikliranje plastike in kako bi se dalo reciklirano plastiko še bolj uporabiti v našem življenjskem slogu. Vem, da je tudi elektroerozija zelo pomemben del našega življenja, ampak enostavno nimam stika s tem, kje bi lahko meni to prišlo prav. Za takšne stvari je mož mnogo večji strokovnjak kakor jaz. Jaz imam raje popolnoma druge stvari. Tako, da bo zagotovo elektroerozija ostala, kar pri tem, da bo to njuna tema, jaz bom pa takrat, ko se bo govor vrtel okoli tega v svojem svetu.